Mirjam Veldhuijzen van Zanten is een gedreven theatermaker die haar liefde voor de mens met zijn alledaagse gestruggel graag vertaalt in theaterevenementen. Alle facetten van het menselijk bestaan, van vallen tot opstaan, van liefhebben tot haten, van rouwen tot vieren, geeft zij met humor en gevoel voor absurditeit vorm.

Zij studeerde in 1992 af aan de Toneelacademie Maastricht. Naast haar bedrijf Theater In Context is zij artistiek leider van Theater Decibel een Rotterdams productiehuis. Tot 2017 werkte zij 10 jaar als theaterconsulent voor TheaterNetwerk Rotterdam.

Vanuit deze verschillende functies is zij in staat om zowel grote festivals als intieme theaterdiners, formele jurering, persoonlijke coaching, trainingen op maat, originele concepten, groteske scripts, en al wat nog meer te bedenken valt vanuit een theatrale context, vorm te geven.

Haar onstuitbare drive om overal het allerbeste uit te halen, maakt dat een project onder haar leiding alleen al uit het oogpunt van gedreven vasthoudendheid een succes wordt.
                       


 

MIRJAM IN CONTEXT